Disney

Cruella De Vil Pompoen

Snij een angstaanjagende pompoen uit met dit Cruella De Vil-sjabloon.

De perfecte aanwinst voor je Halloween-festiviteiten!

Dit heb je nodig
  • Pompoen
  • Pompoensnijkit
  • Normaal papier
  • Op water gebaseerde stift (optioneel)
  • Tandenstokers (optioneel)
  • Plakband
Zo maak je het
  1. Er zijn twee manieren om je ontwerp over te dragen op de pompoen. De eerste manier is om het ontwerp met de hand te kopiëren op een schone, droge pompoen met een op water gebaseerde stift (fouten kunnen gemakkelijk worden gecorrigeerd met keukenpapier). De andere manier bestaat eruit om je sjabloon op de pompoen te kleven en dan het ontwerp op de schil van de pompoen over te brengen door gaten te steken door het sjabloon met een nagel of plastic steektool (verkrijgbaar in sommige pompoensnijkits).

  2. Begin te snijden in het midden van je ontwerp en werk naar buiten toe (hierdoor vermijd je dat je druk zet op plaatsen die al gesneden zijn). Begin met de binnenste en kleinste details. U kunt ook een handboor, rotatiegereedschap of een erg klein hobbymes gebruiken om de kleinste details uit te snijden. Deze tools mogen enkel door volwassenen gebruikt worden.

  3. Naarmate er een vorm loskomt, trek hem uit de pompoen met je vinger of een stomp potloodpunt (een goed werkje voor kleine kinderen).

  4. Plaats tenslotte je Jack-O'-Lantern op een ereplaats (uit de buurt van brandbare voorwerpen) en vergeet niet alle kaarsjes uit te blazen voordat je gaat slapen.

Instructies printen