Disney

5 leukste Disney carnavalskostuums

Alaaaf! Carnaval staat weer voor de deur en dat vraagt natuurlijk om kostuums voor je kinderen om dit feest te vieren.

Wij hebben de 5 leukste Disney kostuums voor je op een rijtje gezet.

 

Star Wars Darth Vader:

vader

Verkleed je kind als Darth Vader uit de Star Wars-films. Dit kostuum bestaat uit een masker, cape, kostuum en riem. Impressive, most impressive! Bestel nu!

 

Minnie Mouse Winter Wonderland

minnie

Rock the polkadots net als de meeste stijlvolle muis van de wereld: Minnie! Het kostuum van Minnie Mouse Winter Wonderland bestaat uit een jurkje met bontranden en een haarstrikje met muisoren. Superschattig! Bestel nu!

 

Star Wars Stormtrooper

stormtrooper

Stormtroopers zijn de meest gevreesde soldaten in het sterrenstelsel, de troef van het keizerrijk. Deze Stormtrooper outfit komt uit Star Wars: The Force Awakens en bevat een pak en een half masker. Move along! Bestel nu!

 

Classic Vaiana

Vaiana

Ga met carnaval op avontuur als een echte ontdekkingsreiziger. Waan je in Oceanië met deze Vaiana jurk. Het kostuum bestaat uit een lange bedrukte jurk met een ketting gedrukt bij de hals. Als Vaiana ben je helemaal klaar om de Kakamora’s te lijf te gaan tijdens Carnaval. Bestel nu!

 

Frozen Elsa Jurk

elsa

In deze mooie blauwe jurk voel je je direct als Elsa uit Frozen! Breng de magie naar Carnaval en zing met z’n allen “ Let it go” uit volle borst mee. Bestel nu!