Disney

Winterkledingtips voor je baby

Het is makkelijk om knus thuis te blijven als het buiten koud wordt. Maar de frisse buitenlucht ingaan om de winter te ervaren, kan met wat extra voorbereidingen juist heel leuk zijn. Houd deze zes tips in gedachten en dan hoeven jij en je baby niet weg te kruipen in een warm holletje als buiten de temperatuur daalt.

Laagjes zijn een belangrijk onderdeel van de herfstmode. Trek je baby meerdere lagen lichte kleding aan, zodat je makkelijk kunt wisselen tussen een warm huis en de koele buitenlucht.
Sleeping baby

Neem een of twee dekens mee, zodat je baby bij elke temperatuur geborgen is. Dekens zijn de makkelijkste manier om lagen toe te voegen of weg te halen, afhankelijk van de omgeving.
baby in blanket

Een schattig mutsje houdt het hoofd en de oren van je baby bedekt, zodat ze warm en knus blijven.
baby in winter hat

Maak het jezelf makkelijk door gecombineerde kledingstukken te kiezen die je baby niet zelf uit kan trekken. Een slaappak met wantjes eraan vast is een uitstekende basislaag die de vingers van je baby gegarandeerd warm houdt.
baby in winter coat

Houd ook waterbestendige lagen bij de hand voor het geval het ineens gaat sneeuwen of regenen.
baby in snow

Zorg dat je na elk uitstapje in de buitenlucht een extra lange knuffelsessie plant. Daar worden jij en je baby warm van!
mum cuddling baby