Disney

De 25e verjaardag van Disneyland Paris, het is tijd om te schitteren

Vanaf 26 maart 2017 straalt het Disneyland Park meer dan ooit tevoren tijdens de schitterende 25e verjaardag!

Maak je klaar voor nieuwe attracties, shows en een sprankelende nieuwe parade. Dit wordt een unieke en onvergetelijke belevenis waar je nog lang met stralende ogen aan terugdenkt. Beleef de magie met een sprankelende aanbieding: tot 2 nachten en 2 dagen gratis.

Schitter mee tijdens de 25e verjaardag van Disneyland Paris: tot 30% korting + gratis ontbijt en diner

 

Disney Illuminations

Ontdek de nieuwe avondshow Disney Illuminations waarin klassieke Disney sprookjes en nieuwe verhalen zoals Star Wars, Frozen en Pirates of the Caribbean tot leven komen met schitterend vuurwerk, ongelooflijke lichtprojecties en verbluffende speciale effecten.

 

Star Tours: The Adventures Continue

Bereid je voor op nog meer spanning in de galaxy far, far away, met Star Tours: the Adventures Continue. Met meer dan 70 missiecombinaties reis je naar de exotische werelden van Jakku, Hoth, Tatooine, de Death Star en nog veel meer!

 

Disney Stars on Parade

Doe een vreugdedansje terwijl Mickey en zijn vrienden voorbijkomen op de betoverende nieuwe paradewagens, waaronder een vuurspuwende draak, die je de magie van de Disney verhalen vertellen!

 

Star Wars Hyperspace Mountain: Rebel Mission

Schiet door de ruimte en ga de strijd aan met de Evil Empire in Star Wars Hyperspace Mountain (openingsdatum: lente 2017).