Disney

Wat kun je allemaal doen terwijl je wacht op Frozen 2

Het is of-f-f-ficieel: Frozen 2 draait vanaf 27 november 2019 in de bioscoop!

Yes! Frozen 2 komt er eindelijk aan! Maar het duurt nog zo laaaang…Hoe gaan we die tijd overbruggen? Geen zorgen! We hebben wat tips op een rij gezet om in de tussentijd het hoofd koel te houden:

 

Kijk Frozen

Waarschijnlijk heb je Frozen al honderd keer gezien, maar één keer extra voor de zekerheid kan nooit kwaad. Het blijft tenslotte een pareltje. Dus kun je de film nog niet woord voor woord meepraten, dan is nu je kans!

 

Kijk Frozen Fever

Perfecte timing! Nu het mooie weer er weer aankomt, kom je met Frozen Fever helemaal in de stemming voor de zomer. In Frozen Fever zijn Elsa en Kristoff  vastbesloten om Anna op haar verjaardag het beste feest ooit te geven, maar Elsa’s ijzige krachten kunnen meer dan alleen het feest in gevaar brengen..

 

Zing mee met de Frozen soundtrack

“Let it go, let it goooooo”. Eén van de beste dingen van Frozen is toch wel de catchy muziek. Zing overal uit volle borst mee met alle liedjes, onder de douche, tijdens de afwas, op je werk, terwijl je aan het lunchen bent met vrienden..eigenlijk gewoon overal. Je vrienden zullen genieten, vertrouw ons maar.

Luister nu Frozen online

 

Doe alle Frozen-quizjes op Disney Inspired

Weet jij al of je de een grote Frozen fan bent? Weet jij welk personage wat zei in de film? Of misschien ben jij wel met een Frozen-man aan het daten? Doe de Frozen-quizjes op Disney Inspired en deel de uitslag met je vrienden.

Meer Frozen op Disney Inspired

 

Maak de lekkerste Frozen-gerechtjes

Terwijl je Frozen kijkt kun je genieten van de lekkerste Frozen-snacks. Wat dacht je van Frozen yoghurtijs, Elsa’s sneeuwvlokken of misschien wel Sven’s wortelmuffins.  Dat wordt smullen!

 

Stel je voor dat jij de ster bent van Frozen 2

Misschien, heel misschien, komt er wel een nieuwe mooie, slimme, sterke prinses in Arendelle, die super modern is, goed kan zingen en BFF’s wordt met Anna en Elsa. We mogen dromen toch? 😉

 

Bouw een sneeuwpop!

Of het nu winter is of hartje zomer, het is altijd een perfecte dag om een sneeuwpop te maken. Maak je favoriete ‘sneeuwpop’ van sneeuw/zand/klei/papier en geef hem warme knuffels.

Meer Frozen knutselactiviteiten

 

Maak de Frozen-collectie van je kids compleet

Er zijn zoveel mooie producten van Frozen op de markt waarvan jouw fan-hartje harder gaat kloppen of wie weet hebben je kids wel een goede verzameling met Anna’s en Elsa’ waarmee ze zelf de spannendste avonturen beleven. Dat Frozen vol sneeuw- en ijspret zit wist je natuurlijk al, maar met deze pop haal je het zelf in huis, want deze Elsa pop kan sneeuwvlokken gooien.

Bestel de Elsa pop bij Bol.com

 

Speel Frozen Free Fall

Bereid je voor op een prachtig puzzel avontuur in het Koninkrijk Arendelle. Ga samen met Anna, Elsa en meer personages op een reis waarbij het jullie taak is om ijspuzzels op te lossen.

Speel Frozen Free Fall

 

Deze tips zullen je op zijn minste een week bezig houden. Ons voorstel, herhaal ze elke week en de tijd zal voorbij vliegen..nog maar een paar nachtjes slapen.

 

Misschien vind je dit leuk: