Disney

Huisgemaakte Mickey-vormige hondensnoepjes

Totale tijd
25m
Bereidingstijd
10m
Kooktijd
15m

Verwen je puppyvriendje in je Disney-familie met huisgemaakte Mickey-vormige hondenkoekjes.

Je kleintjes zullen plezier beleven aan het mengen van de ingrediënten en aan het bakken van iets speciaals voor hun puppy.

Dit recept is bedoeld voor honden en niet voor mensen. Raadpleeg je dierenarts, voordat je nieuwe voeding toevoegt aan het eten van je hond.

Dit heb je nodig
  • 120 g volkorenbloem
  • 80 g pindakaas
  • 30 g pompoenpuree
  • 30 g groente-, kip- of rundbouillon
Zo maak je het
  1. Warm de oven voor op 180 °C

  2. Meng de bloem, pindakaas en pompoenpuree in een middelgrote schaal met een garde. Voeg de bouillon toe, wanneer alles gemengd is.

  3. Als je een Mickey-vormige koekjesvorm gebruikt: Duw het deeg met je handen in een bal. Plaats de deegbal op een vlak oppervlak (met een laagje bloem indien nodig) en rol het deeg gelijkmatig uit met een deegrol. Het deeg moet ongeveer een halve cm dik zijn. Snij het deeg in een Mickey-vorm met de koekjesvorm en plaats het op een niet-ingesmeerde bakplaat. Bak voor 12-18 minuten of totdat het koekje goudbruin is en hard aanvoelt. De baktijd varieert naargelang de grootte van de koekjes.

  4. Als je siliconen Mickey-vormige bakvormen gebruikt, vul dan elke bakvorm tot de helft. Bak voor 10 minuten, smeer bouillon op de bovenkanten met een borsteltje en bak voor 10 minuten langer

  5. Laat de koekjes afkoelen

Instructies printen

Misschien vind je dit leuk: