Disney

Top 10 Disney-apps voor het hele gezin

Tijd doorbrengen met familie is fijn. Wist je dat er een heleboel Disney-apps zijn waar je samen plezier aan kunt beleven?

Van Disney-games tot apps die je helpen bij het plannen van je Disney-vakantie. Er is voor ieder gezinslid wat wils, dus bekijk snel onze top 10 Disney-apps!

De perfecte reisgids voor een verblijf in Disneyland Paris en een geweldige Disney-game tijdens het wachten:

Disneyland Paris App
De officiële Disneyland-app (op iOS en Google Play) is de perfecte reisgids voor je verblijf in het Europese resort. Parkinformatie ligt binnen handbereik met up-to-date gegevens over wachttijden voor attracties, een interactieve plattegrond van het park en nog veel meer. Een reis naar de gelukkigste plek op aarde plannen is nog nooit zo makkelijk geweest!

Vaiana Island Life
Moet je nog even wachten op jouw Disney-vakantie? Speel samen met je kinderen Vaiana Island Life en ontsnap naar een magisch paradijs, waar je door Oceanië reist om nieuwe eilanden te ontdekken. Maak je eigen dorpje, verbouw groenten en ga uitdagingen aan van het formaat Maui.

Heb je tijd over of wil je jouw kinderen vermaken? Van deze apps kunnen jij en je gezin dagenlang genieten:

Disney Emoji Blitz
Verzamel al jouw favoriete Disney-personages in Disney Emoji Blitz! Match emoji-versies van jouw favoriete personages en voltooi missies in deze populaire match-3-game. Probeer om de beurt de hoogste score te halen en de Disney Emoji-koning of -koningin van het gezin te worden!

Disney Crossy Road
Tik en swipe je een weg naar een recordaantal sprongen met meer dan 100 Disney- en Pixar-spelfiguren in Disney Crossy Road! Ontwijk onderweg krankzinnige en onverwachte hindernissen in de 8-bit-werelden van Toy Story, Zootropolis, De Leeuwenkoning, The Haunted Mansion, Rapunzel, Wreck-It Ralph en nog veel meer.

Beauty and the Beast: Perfect Match
Kunnen jullie ook geen genoeg krijgen van Belle en het Beest? Los samen met Belle, het Beest en andere personages match-3-puzzels op om het kasteel te versieren. Beauty and the Beast: Perfect Match is een betoverende app, die je de magie keer op keer opnieuw laat beleven.

Disney Junior Speel
De Disney Junior Speel-app neemt je mee naar een magische wereld om games te spelen, personages te verkleden en stickers te verzamelen met de favoriete Disney Junior-vrienden van je kleintje

Star Wars: Puzzle Droids
Als je een Star Wars-fans bent, dan is Star Wars: Puzzle Droids iets voor jou! Speel herinneringen vrij om iconische momenten en nog nooit eerder vertelde verhalen te ervaren door de ogen van je favoriete Star Wars-droids, zoals BB-8 en R2-D2.

Cars: Lightning League
Als je van een beetje snelheid houdt, zit je helemaal goed met Cars: Lightning League. Maak met legendarische racers als Bliksem McQueen, Cruz Ramirez, Jackson Storm en vele anderen een garage om te oefenen voor de Piston Cup.

Voeg meer Disney-magie aan je dagelijkse leven toe met deze apps:

Disney Channel App
Duik in de wereld van je favoriete Disney Channel series en sterren met de officiële Disney Channel-app! Check elke dag de app voor nieuwe games, filmpjes, muziek, GIFS, memes en polls.

Disney Stickers: Descendants
Voeg de Disney magie toe aan jouw berichten met Disney Stickers. Het pakket bevat stickers van je favoriete Descendants Mal, Evie, Carlos en Jay, evenals een reeks accessoirestickers om chatten met jouw vrienden nog leuker te maken!