Disney

De leukste Star Wars-items

Sluit je aan bij de rebellen of vecht mee aan the Dark Side. Haal de leukste Star Wars-items in huis om 40 jaar Star Wars te vieren!

Op deze dag in 1977 maakten we voor het eerst kennis met een galaxy hier ver, ver vandaan. Nu, 40 jaar later, is Star Wars niet meer weg te denken. Om dit te vieren hebben we de leukste Star Wars producten van Bol.com voor je op een rijtje gezet.

May the Force be with you…always

X

Star Wars Sphero BB-8 RC

Sphero maakt onweerstaanbaar speelgoed voor volwassenen en kinderen. Hun volgende wapenfeit: de Sphero BB-8. Tof voor iedereen, maar zeker voor de Star Wars-fanaten onder ons. Je bestuurt deze droid met je telefoon of tablet.

Verkoop door:

Bol.Com
Nu kopen
X

Deluxe Elektronische Lightsaber Kylo Ren - Lightsaber

Kylo Ren, een duistere strijder met veel krachten, is een commandant die even woest en onvoorspelbaar is als zijn Lightsaber. Gesimuleerde licht- en geluidseffecten brengen een verhit gevecht tot leven. Kruip in de huid van Kylo Ren met zijn elektronische Lightsaber die uitklapt voor een duel door met je pols te schudden.

Verkoop door:

Bol.Com
Nu kopen
X

Star Wars Darth Vader Keuken Cadeauset - Mok en Onderlegger

Deze stijlvolle cadeauset is het ideale cadeau voor echte aanhangers van de Dark Side. De set bestaat uit een mok en een onderlegger voor jouw beker.

Verkoop door:

Bol.Com
Nu kopen
X

Star Wars: Rogue One Elektronische Stormtrooper Helm - Black Series

Breid je Star Wars collectie uit met deze authentieke en zeer gedetailleerde Keizerlijke Stormtrooper Electronic Voice Changer Helm – een heuse replica van de helm van een Keizerlijke Stormtrooper uit Star Wars: Rogue One!

Verkoop door:

Bol.Com
Nu kopen
X

LEGO Star Wars Krennics Imperial Shuttle - 75156

Als je een onverwoestbaar transportschip nodig hebt, is de Imperial Shuttle van Krennic de beste keuze. Zet Krennic in de bestuurdersstoel, open de zware pantserplaten en zet de Death Troopers aan boord.

Zet de laadklep omlaag, controleer of de blasters vergrendeld zijn, maak het veermechanisme-geschut gereed en activeer de drukcabine. Trek de landings-ski's op, laat de vleugels omlaag komen en schiet de lucht in, op zoek naar nieuwe avonturen!

Verkoop door:

Bol.Com
Nu kopen
X

Princess Leia Organa - 15 cm Black Series

Zowel kinderen als volwassen fans beleven de grootste veldslagen en missies uit de Star Wars Saga opnieuw met deze Star Wars Princess Leia Organa actiefiguur uit de Black Series. Met prachtige details en decoratie is dit actiefiguur zeer realistisch. En Princess Leia mag natuurlijk niet missen in je collectie.

Verkoop door:

Bol.Com
Nu kopen
X

18" Imperial Hovertank Driver

Geen strijd zonder Hovertanks- en geen Hovertanks zonder Rhino chauffeur! Met deze 50 cm groot, beweegbare Hovertank piloot kunnen de spannende gevechten en missies uit uw favoriete scène worden nagespeeld. Geschikt vanaf 3 jaar.

Verkoop door:

Bol.Com
Nu kopen
X

Star Wars V. Speelkleed 95x133 cm

Trendy vloerkleed van Star Wars Darth Vader: een aanwinst voor in elke (kinder)kamer. Gemaakt van zacht laagpolig materiaal, met een hoogwaardige afwerking. Duurzaam en gemakkelijk te reinigen. Afmeting: 95 x 133 cm.

Verkoop door:

Bol.Com
Nu kopen
X

Star Wars: Rogue One Smart R2-D2 Droid

Met deze Smart R2-D2 kan je R2-D2 in het heetst van de enorme intergalactische strijd sturen. Met app-gestuurde bewegingen in alle richtingen is Smart R2-D2 een mobiele Droid, die kan verkennen en communiceren!

Gebruik de Hasbro Star Wars Smart R2-D2 app Smart R2-D2 op spannende missies te sturen en programmeer hem om bepaalde routes te volgen. Maar pas op dat je hem niet door een asteroïdeveld stuurt! Smart R2-D2 speelt en danst op muziek en maakt authentieke Droid-geluiden, dus je zult je geen moment vervelen wanneer deze Droid je ruimtestation binnenrolt.

Verkoop door:

Bol.Com
Nu kopen

Bekijk ook de hele Star Wars-collectie bij Bol.Com