Disney

Star Wars Leesdagen

Ontdek ter gelegenheid van de Star Wars Leesdagen, 9 boeken die alle lezers en fans van Star Wars zullen aanspreken.

Of je nu besluit om je aan te sluiten bij de Rebellen of de Dark Side te bestrijden, deze boeken zullen je onderdompelen in een galaxy hier ver, ver vandaan.

May the Force be with you…

X

Ultimate Star Wars

Ultimate Star Wars: een indrukwekkende encyclopedie, die het volledige Star Wars universum beslaat.

Nog niet eerder verscheen er zo'n prachtig vormgegeven en gedetailleerd boek die je in chronologische volgorde álle informatie over deel 1 'The Phantom Menace' tot deel 6 'Return of the Jedi' geeft. Maar dit boek heeft meer te bieden, want ook alle informatie van Star Wars; The Clone Wars en Star Wars Rebels kan je in dit boek terugvinden.

Verkoop door:

Bol.Com
Nu kopen
X

LEGO Star Wars - het complete werk

Het indrukwekkende complete werk LEGO Star Wars is een eerbetoon aan de lange en rijke geschiedenis van LEGO Star Wars en biedt een unieke kijk in een fascinerende wereld.

Het is een schitterende ontdekkingstocht voor zowel kinderen als de trouwe fans van Star Wars. Als Star wars een buitengewoon rijke en gedetailleerde fantasiewereld is, dan is LEGO Star Wars diezelfde fantasiewereld, maar dan volledig opgebouwd uit kleurrijke steentjes.

Verkoop door:

Bol.Com
Nu kopen
X

Star Wars: alles wat je moet weten en nog veel meer

Wie verscheidende Star Wars boeken verslond en met de X-Wing Starfighter en miniatuur Han Solo's, Chewbacca's en Luke Skywalkers namiddagen spelend doorbracht, wordt niet zo snel verrast door weetjes. Toch zal jij versteld staan van Star Wars, alles wat je moet weten en nog veel meer.

Weet jij wie de oudste Jedi is? Of wie allemaal eigenaar is geweest van de Millenium Falcon? Nee? Dan ben je met Star Wars, alles wat je moet weten en nog veel meer aan het juiste adres!

Verkoop door:

Bol.Com
Nu kopen
X

Lego Star Wars - Kronieken van de Force

De First Order jaagt de bevolking van het sterrenstelsel de stuipen op het lijf. Legers van stormtroopers maken zich klaar voor de strijd. Hun mysterieuze leiders houden zich schuil. Opnieuw wordt er een beroep gedaan op de helden van weleer.

Welke geheimen uit het verleden kunnen ze ons leren? Welke verloren wijsheden zijn er te ontdekken? Welke gebeurtenissen hebben het sterrenstelsel in de loop van de geschiedenis gevormd? LEGO® Star Wars™: Kronieken van de Force is een leuke en informatieve gids over een LEGO sterrenstelsel ver, ver weg...

Verkoop door:

Bol.Com
Nu kopen
X

Star Wars locaties: een compleet overzicht

Met meer dan 50 full-colour dwarsdoorsnedes, ongelooflijk artwork en 3D kaarten, geeft fascinerende kijk in de ongelofelijke werelden en locaties van een sterrenstelsel ver, ver weg...

Van de torenhoge wolkenkrabbers van Coruscant tot de angstaanjagende technologie van de Death Star; ontdek in verbazingwekkend detail de vele werelden, bases, steden, landschappen en veldslagen van Star Wars en ontdek hoe deze ontzagwekkende kunstwerken zijn gemaakt.

Verkoop door:

Bol.Com
Nu kopen
X

Star Wars Millennium Falcon workshop

Met dit interactieve boek beleef je samen met jouw eigengemaakte Millenium Falcon de mooiste avonturen!

Ontsnap met de Millenium Falcon uit het sterrenschip, navigeer door de ruimte, overleef de hachelijke avonturen in de galaxy om zo uiteindelijk bij jouw favoriete Star Wars figuren te komen.

Verkoop door:

Bol.Com
Nu kopen
X

Star Wars - Waar is de Wookiee? 2

Na het enorme succes van Waar is de Wookiee? deel 1 verschijnt nu eindelijk het tweede deel van dit populaire zoek- en vindboek.
Chewbacca, een wookiee en de trouwe metgezel van Han Solo wordt gezocht voor misdaden tegen het rijk.

De premiejagers zitten hem op de hielen. Vind jij deze grote harige vriend voordat zij dit doen?

Waar is de Wookiee? deel 2 is een uniek geïllustreerd zoek- en vindboek met nieuwe scenes, locaties en personages. En natuurlijk ontbreken scenes uit The Force Awakens en Rogue One niet!

Verkoop door:

Bol.Com
Nu kopen
X

Ultimate LEGO Star Wars

Een indrukwekkende encyclopedie die het volledige LEGO® Star Wars™ universum beslaat.

Met meer dan 300 pagina's is Ultimate LEGO Star Wars een feest voor de echte LEGO Star Wars liefhebber. Nog niet eerder verscheen er zo'n prachtig vormgegeven en gedetailleerd boek met alle LEGO sets, voertuigen en minifiguren die ooit zijn gemaakt.

Het boek neemt je mee op reis door de geschiedenis van LEGO Star Wars. Van de eerste concepten uit eind 1990 tot de twee laatst uitgebrachte Star Wars films: Star Wars The Force Awakens en Star Wars Rogue One. Met prachtige fotografie en heel veel achtergrondinformatie is dit een aansprekende gids voor de jongste fans en een prachtig naslagwerk voor de volwassenen fans.

Verkoop door:

Bol.Com
Nu kopen
X

LEGO Star Wars - Zoek- en vind boek

Oh nee! Alle belangrijke helden van het sterrenstelsel zijn vermist! Help jij C-3PO en R2-D2 bij hun epische zoektocht?

Je moet wel opschieten, anders neemt de duistere kant van de Force het over! Zet jouw eigen LEGO Star Wars werkdroid in elkaar zodat hij je kan helpen en ga dan op heldenjacht naar het Star Wars universum.

Verkoop door:

Bol.Com
Nu kopen

Bekijk ook de hele Star Wars-collectie bij Bol.Com