Disney

5 dingen om te doen met Tsum Tsums

We krijgen maar niet genoeg van de schattige Tsum Tsums. Hoe kun je die kleine beestjes nou weerstaan? Ze zijn schattig, knuffelig, kunnen worden verzameld en zijn overal in huis te vinden!

Hier volgen de 5 beste dingen om te doen om je obsessie met Tsum Tsums naar een hoger niveau te tillen en je schattige verzamelobjecten om te toveren in knutselideeën!

 

Tsum Tsum-jurk


We hebben eigenlijk geen idee hoe je deze fantastische jurk maakt, maar als je de grootste Disney-fan bent en tijdens een groot evenement een statement wil maken, dan heb je DE jurk gevonden.

Tsum Tsum-boeket

Waarom zou je het met bloemen zeggen als je het met Tsums kunt zeggen?

Tsum Tsum Mickey-oren

Dus je houdt van Mickey maar ook van Tsum Tsums en je wilt je toewijding tegelijkertijd aan beiden laten zien, toch? Maak dan de allerleukste Tsum Tsum Mickey-oortjes!

Tsum Tsum-mobile

Misschien ben je je kinderkamer aan het inrichten en wil je een unieke mobile vol Disney-charme om je liefde te tonen of misschien heb je gewoon heel veel Tsum Tsums en wil je een nieuw pronkstuk voor je woonkamer. Deze Tsum Tsum-mobile is geschikt voor beide!

Tsum Tsum-fotolijst

Als Tsum Tsums bij jou net als bij ons overal in huis staan, moet je ze het plekje geven dat ze verdienen door ze in een diepe fotolijst te stoppen. Dat is een fanastische, decoratieve toevoeging aan je slaapkamer, houdt al je Tsum Tsums op een plek en is een heel schattig gespreksonderwerp.