Disney

Maak kennis met de personages uit Vaiana

Vaiana zeilt binnenkort onze bioscopen binnen, maar je kunt nu al iets meer te weten komen over de personages uit de film.

Walt Disney Animation Studios’ Vaiana gaat over de avontuurlijke en dappere Vaiana, die één grote missie heeft: de oceaan over zeilen en de eeuwenoude tradities van haar voorouders, de grootste zeevaarders van Oceanië, herstellen. Hijs de zeilen en ga deze winter mee op een Oceanisch avontuur!

Deze film zou wel eens onze stoutste dromen kunnen overtreffen, kijk maar wat we allemaal kunnen aanvinken…

Makers van De Kleine Zeemeermin en Aladdin ✓

Pakkende soundtrack ✓✓

Fantastische heldin ✓✓✓

Cast met geweldige personages ✓✓✓✓

 

Vaiana

uk_inspired_700x394_moana_moana
Vaiana is een tiener die een grote ontdekkingsreiziger wil worden. In de Nederlandse versie wordt zij vertolkt door Vajèn van den Bosch.

Maui

uk_inspired_700x394_moana_maui
Maui is half god, half mens en vooral geweldig. De stem van Maui wordt in de Nederlandse versie ingesproken door René van Kooten

Tui & Sina

uk_inspired_700x394_moana_tui-sina
Chief Tui, met de stem van Has Drijver in de Nederlandse versie, is de vader van Vaiana en de sociale en alom gerespecteerde leider van het eiland Motunui. Hij wil dat Vaiana hem opvolgt. Sina, met de stem van Renée van Wegberg in de Nederlandse versie, is de moeder van Vaiana, die haar dochter altijd steunt. De speelse, slimme en koppige Sina begrijpt de aantrekkingskracht van de oceaan, maar wil Vaiana beschermen tegen het gevaar voorbij het rif.

Pua

uk_inspired_700x394_moana_pua
Pua is Vaiana’s loyale varkentje, vol energie en zo speels als een puppy. Kijk toch eens naar dat snuitje!

Heihei

uk_inspired_700x394_moana_heihei
Heihei is een oliedomme haan die zich nietsvermoedend in de kano van Vaiana verstopt en zo in een oceanisch avontuur belandt.

Tamatoa

uk_inspired_700x394_moana_tamatoa
Tamatoa is een egoïstische krab van meer dan vijftien meter die dol is op alles wat blinkt. In de Nederlandse versie spreekt Kenny B de stem in van Tamatoa.

Kakamora

uk_inspired_700x394_moana_kakamora

De Kakamora zijn een bende wilde piraten die kokosnoten als harnas dragen en nergens voor terugdeinzen.

Haal de magie van Vaiana nu in huis, you’re welcome!